Så här köper du ditt kött

Av oss handlar du direkt från gården, utan mellanhänder och påslag. Vår småskaliga produktion gör att köttet bara finns i begränsad mängd. 

1. Beställning

Skicka en intresseanmälan till per.hanses@gmail.com. Vi kontaktar dig när en leverans planeras och då väljer du om du vill bekräfta beställningen.

Det går också bra att kontakta oss via telefon: per.hanses@gmail.com, telefon 070-687 74 60.

 

Du kan köpa följande mängder nötkött:

Ett halvt djur: ca 50-75 kilo, varav hälften färs

Ett kvarts djur: ca 25-35 kilo, varav hälften färs

 

Lammkött finns på hösten, helt eller halvt djur

Mindre mängder vid förfrågan.

Köttet levereras i en prydlig låda, där alla bitar är märkta och finstyckade. Färsen är mald och ligger separat förpackad i lådan.

 

2. Leverans

Djuret slaktas på ett litet lokalt slakteri. Exakt leveransdag meddelas i god tid innan. Köttet hängmöras i 7-12 dygn för maximal smakupplevelse.

Samma dag som leveransen sker styckas köttet och färsen mals. Lådorna packas enligt beställning.

Du kan hämta ditt kött på gården, eller få det levererat enligt överenskommelse. Det är ett krav att du är tillgänglig på överenskommen leveransdag.

 

3. Betalning

Kiloprismeddelas på förfrågan eller vid beställning. Efter leverans får du en faktura via e-post, Du betalar bara för den exakta vikten på köttet och eventuell frakt. Vikten finns angiven på lådan.